Ophængning og tilslutning af lamper

Jens Melgaard, autoriseret el-installatør udfører alle typer opgaver indenfor indendørs og udendørs belysning i Aalborg og omegn. Vi laver belysning til private husstande, sommerhuse, eller andre former for privat beboelse. Som elektriker kan vi hjælpe dig med alt det som ikke er tilgængeligt eller synligt ved belysning, men har du brug for hjælp til montering af en lampe kan vi også sagtens klare dette.
MODTAG ET UFORPLIGTTENDE ELEKTRIKER-TILBUD

  1

  2

  3

  Opgave

  Kontaktinfo

  Område  1

  2

  3

  Opgave

  Kontaktinfo

  Område  1

  2

  3

  Opgave

  Kontaktinfo

  Område  Opsætning af lamper til private

  Valg af belysning til de forskellige rum i hjemmet har en større afgørende betydning for vores hverdag, end man lige regner med. Typisk bliver der lagt langt mere vægt på valg af lampedesign frem for, hvilken lyskilde der benyttes til de forskellige lamper. Lyskilden kan nemlig have en afgørende betydning for, hvordan du føler dig i dit hjem.

  Vi kan hjælpe dig med, hvilken form for lys, der passer til de forskellige rum i dit hjem. Vi kan montere både loftlamper, lave lampeudtag hvor du har lyst, samt skabe et flot og stilrent loft med led spot lamper. Led belysning er en form for lys, der ikke udvinder varme, hvorfor det er en perfekt lyskilde til spots, hvor der ofte monteres mange lamper i samme rum.

  Udover at lave belysning til private laver vi også belysning til erhverv, hvor der er fokus på at skabe behageligt, men alligevel skarpt lys, så medarbejderne får optimale arbejdsforhold. 

  Montering og tilslutning af lamper i hjemmet

  Som autoriseret el-installatør kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvor dine lyskilder skal være i din evt. nybyggede eller nyrenoverede bolig. Vi anbefaler installation af lampeudtag i alle rum, således der er mulighed for montering af en loftlampe, der kan lyse hele rummet op. I køkkener og badeværelser er det specielt populært med led spots indbygget i loftet som giver et skarpt lys til hele rummet. Spot lamperne giver bl.a. optimale arbejdsforhold, når man fx skal lave mad i sit køkken.  

  Som privatperson er der mange ting man selv kan gøre, når det kommer til opsætning af lamper i sit hjem, men der er alligevel opgaver ved belysning, som kun en autoriseret el-installatør kan udføre. Dette kan fx være montering af lampeudtag i loft. En god huskeregel er, at man som privatperson må arbejde med alt, som er synligt og tilgængeligt – alt andet må en elektriker kun arbejde med.

  Belysning til privatboligen

  Belysning i dit hjem har en stor betydning for, hvordan du har det, når du er hjemme. I vores private hjem kan vi typisk godt lide en afdæmpet form for belysning, fordi det giver os en følelse af tryghed og velvære. Ligeledes kan vi også godt lide, at vores belysning kommer fra flere lyskilder frem for fra en enkelt skarp lampe i midten af loftet. Derfor er det vigtigt, at der også monteres lampeudtag flere forskellige steder i boligen, således du både kan få lampe over spisebord, køkkenbord samt i loft i alle rum.

  Det stærke og skarpe lys har oftest en plads i garderobeskabet, i køkkenet, på badeværelset, i garagen eller carporten, hvor det bløde og dæmpede lys egner sig bedst som lyskilde i stuen eller i soveværelset. En mellemting mellem de to egner sig godt til kontoret, hvor man gerne vil have en hjemlig og hyggelig stemning, men man også samtidig gerne vil kunne se, hvad man arbejder på. Led belysning i loft er ofte anvendt i køkkener og badeværelser for et behageligt, men alligevel stærkt lys.

  Når det kommer til belysning i privatboligen kan det være en god ide, at tænke mere kreativt og udnytte de mange muligheder som belysning egentlig har – frem for bare at tænke på lampedesign. I dag findes findes der et væld af forskellige muligheder, samt utallige intelligente løsninger, der kan give et personligt præg på dit hjem. Vi kan automatisere dine lys, så du ikke engang behøver at trykke på en knap for at tænde/slukke. Den automatiske styring af lys medvirker nemlig, at det tænder, når du træder ind i rummet og slukker når du forlader det. En censor på dit lys i indkørslen kan bl.a. også give en form for tryghed, når du kommer hjem om natten.

  Har du spørgsmål eller brug for et tilbud?

  Vi er her for at hjælpe og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.
  Jens Meldgaard - Elektriker i Aalborg

  Kontakt Jens Melgaard

  Få en uforpligtende snak med en professionel elektriker

  Troensevej 19F
  9220 Aalborg Øst

  Ring til os på tlf. 

  98 15 65 63

  Skriv til os her

  Find os på facebook