Bliv ringet op

Indtast dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op!

Energioptimering Aalborg

Har dine el installationer set bedre dage? Har du fuldstændig styr på dit energiforbrug? Hos Jens Melgaard har vi observeret at både private og virksomheder bliver mere og mere bevidste om, at energioptimering er vejen at gå, hvis man vil være miljøbevidst og samtidig spare penge. Ved at energioptimere udskiftes apparater og udstyr som ikke længere er tidssvarende.

Der kan være store energibesparelser at hente ved energioptimering af hus, lejlighed eller virksomheden.

 

Energioptimering af autoriseret el-installatør

Energioptimering til erhverv og private af en autoriseret el-installatør er vejen at gå, hvis man ønsker at omstille til bæredygtige energikilder. Udskiftningen kan ske ske løbende, ved at skifte udtjente elinstallationer eller vi kan sørge for at installere en totalløsning, der bliver implementeret i forbindelse med større renovering eller nybyggeri, så I er garanteret en billig og ideel løsning nu-og-her samt en bæredygtig og langtidsholdbar løsning på sigt.

Få et reduceret energiforbrug og udgifter og få samtidig en forøget husværdi og et bedre indeklima. Det er fornuftigt at energioptimere og du sparer penge ved at omstille hjemmet eller virksomheden til en grønnere profil.

Hos autoriseret el-installatør Jens Melgaard, hjælper vi private husstande, butikker og forretninger samt erhverv og virksomheder med store besparelser på energiregningen.
 

Hvad er energioptimering?

En effektiv måde at reducere sit energiforbrug er at få installeret et smart styresystem, som kan få flere komponenter i hjemmet eller ejendommen til at snakke sammen. Det kan være funktionerne til at styre indeklimaet eller belysningen.

Nogle af fordelene ved at energioptimere er, at der er mange penge at spare, især hvis de gamle tekniske elinstallationer bliver udskiftet med nogle nyere moderne nogle. Det betyder også, at man får en bedre energiudnyttelse og et lavere energiforbrug. Dermed udleder man mindre CO2 og skåner miljøet. En tredje fordel ved at energioptimere er, at energiforbedringerne kan medvirke til, at boligen eller ejendommen får en bedre energimærkning. På den måde får du værdien på bygningen til at stige.

 

Få et energitjek af dit hus eller virksomhed

Går du og overvejer, om det er ved at være tid til at få et energitjek? Hos Jens Melgaard tilbyder vi energitjek i Aalborg til private og erhverv. Vi anbefaler dig, at du rådfører dig med din lokale elektriker i Aalborg , hvis du vil med på den grønne bølge og på sigt spare penge.

Bestil et energitjek allerede i dag. Der er mange fordele ved at energioptimere, så hvorfor vente? Lad os stå for et energitjek af huset eller din virksomhed, så kan vi sammen finde frem til, hvad der er den optimale løsning for dig.

Kontaktformular