Elektriker til renovering i Aalborg

Vil I have realiseret drømmen om et passivhus? Eller måske en gennemgående energirenovering af hjemmet med bæredygtige og selvforsynende energikilder? Så få hjælp og rådgivning fra en erfaren energispecialist
MODTAG ET UFORPLIGTTENDE ELEKTRIKER-TILBUD

  1

  2

  3

  Opgave

  Kontaktinfo

  Område  1

  2

  3

  Opgave

  Kontaktinfo

  Område  1

  2

  3

  Opgave

  Kontaktinfo

  Område  Elektriker til nybyggeri

  Hos autoriseret el-installatør Jens Melgaard,  har vi flere års erfaring med bæredygtig renovering og energioptimering af private hjem og virksomheder og vi har udført en masse forskelligartede opgaver i Nordjylland.

  Vores kompetencer indgår f.eks. i byggeprocessen som underleverandør og rådgiver for bygherre eller også varetager vi el-entreprisen på egen hånd. Lige Meget hvilken rolle vi har, så sikrer vi, at huskøbet bliver en bæredygtig og fremtidssikret investering.

  Realisering af byggeri med lavt energiforbrug

  Er bæredygtighed og minimalt energiforbrug afgørende for at realisere drømmehuset, så anbefaler vi, at I kontakte en energispecialist som kan sætte realistiske mål ud fra målsætninger og budget. Vi kan træde tidligt ind i planlægningsfasen, så vi sammen skaber de bedste forudsætninger for at gøre en uoverskuelig byggeproces til et fællesprojekt, som er til at håndtere.

  – Vedvarende energianlæg

  – Kølepumper

  – Solfangere

  – Solceller

  Rådgivning om nybyggeri ved lokal elektriker

  Uanset om I skal bygge om eller lave nyt, så er det vigtigt at indtænke el-installationer og energibesparende tiltag allerede når plantegningerne laves. I langt de fleste nybyggerier og større renoveringsprojekter vælges intelligente systemløsninger såsom IHC-installationer. IHC er en smart løsning, hvor sikkerhed, komfort, lavt forbrug og fleksibilitet er nøgleordene.

  Traditionelle elinstallationer vil typisk være billigere i indkøb og montering, men fordelene ved integration af et intelligent system kan betale sig i det lange løb.

  Med base i Aalborg rykker vi ud i det meste af Nordjylland.

  Har du spørgsmål eller brug for et tilbud?

  Vi er her for at hjælpe og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.
  Jens Meldgaard - Elektriker i Aalborg

  Kontakt Jens Melgaard

  Få en uforpligtende snak med en professionel elektriker

  Troensevej 19F
  9220 Aalborg Øst

  Ring til os på tlf. 

  98 15 65 63

  Skriv til os her

  Find os på facebook