Bliv ringet op

Indtast dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op!

Elektriker til ny- eller ombygning i Aalborg

 

Vil I have realiseret drømmen om et passivhus. Eller måske en gennemgående energirenovering af hjemmet med bæredygtige og selvforsynende energikilder, så få hjælp og rådgivning fra en erfaren energispecialist. Hos autoriseret el-installatør Jens Melgaard,  har vi flere års erfaring med bæredygtig renovering og energioptimering af private hjem og virksomheder og vi har udført en masse forskelligartede opgaver i Nordjylland.

 

Vores kompetencer indgår f.eks. i byggeprocessen som underleverandør og rådgiver for bygherre eller også varetager vi el-entreprisen på egen hånd. Lige Meget hvilken rolle vi har, så sikrer vi, at huskøbet bliver en bæredygtig og fremtidssikret investering.

 

Realisering af byggeri med lavt energiforbrug

 

Er bæredygtighed og minimalt energiforbrug afgørende for at realisere drømmehuset, så anbefaler vi, at I kontakte en energispecialist som kan sætte realistiske mål ud fra målsætninger og budget. Vi kan træde tidligt ind i planlægningsfasen, så vi sammen skaber de bedste forudsætninger for at gøre en uoverskuelig byggeproces til et fællesprojekt, som er til at håndtere.

– Vedvarende energianlæg

– Kølepumper

– Solfangere

– Solceller

Kontakt os i dag på 98 15 65 63.

 

Rådgivning om nybyggeri ved lokal elektriker

 

Uanset om I skal bygge om eller lave nyt, så er det vigtigt at indtænke el-installationer og energibesparende tiltag allerede når plantegningerne laves. I langt de fleste nybyggerier og større renoveringsprojekter vælges intelligente systemløsninger såsom IHC-installationer. IHC er en smart løsning, hvor sikkerhed, komfort, lavt forbrug og fleksibilitet er nøgleordene.

 

Traditionelle elinstallationer vil typisk være billigere i indkøb og montering, men fordelene ved integration af et intelligent system kan betale sig i det lange løb.

 

Med base i Aalborg rykker vi ud i det meste af Nordjylland.

 

Kontaktformular