Elektriker til erhverv i Aalborg

Hos autoriseret el-installatør Jens Melgaard løfter vi alle typer af opgaver for erhverv i Aalborg og omegn. Vi har lavet installationer for mindre, mellemstore og store virksomheder, som ønsker at optimere deres el eller skal have nye installationer mv.
MODTAG ET UFORPLIGTTENDE ELEKTRIKER-TILBUD

  1

  2

  3

  Opgave

  Kontaktinfo

  Område  1

  2

  3

  Opgave

  Kontaktinfo

  Område  1

  2

  3

  Opgave

  Kontaktinfo

  Område  Elinstallatør til erhverv

  Der er mange gode grunde til at få foretaget udskiftninger af el-installationerne i virksomhederne rundt omkring og der kan være penge at spare på lang sigt. Der kan også åbnes op for smartere systemer, overvågning og bedre alarmsystemer.

  Vi påtager os gerne småopgaver, men laver også større opgaver som udskiftning til LED, generel energioptimering, etablering af IHC-anlæg og meget mere.

  Enegioptimering til virksomheder i Aalborg

  Reduceret energiforbrug og udgifter med en energioptimering i virksomheden. Der er god idé ift. miljøet og der er penge at hente i at omstille virksomheden til en grøn profil. Hos Jens Melgaard har vi udført energieftersyn og energioptimering i en række af nordjyske virksomheder, som har ønsket gradvis eller komplet omstilling til bæredygtige energikilder.

  Optimeringen af el-løsningerne i virksomheden kan ske løbende, hvor virksomheden i et roligt tempo overgår til mere bæredygtig energi. Det kan også installeres som totalløsning ved nybyggeri eller ved større renovering, ved indflytning i nye lokaler.

  Har du spørgsmål eller brug for et tilbud?

  Vi er her for at hjælpe og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.
  Jens Meldgaard - Elektriker i Aalborg

  Kontakt Jens Melgaard

  Få en uforpligtende snak med en professionel elektriker

  Troensevej 19F
  9220 Aalborg Øst

  Ring til os på tlf. 

  98 15 65 63

  Skriv til os her

  Find os på facebook