Belysning til erhverv

Jens Melgaard, autoriseret el-installatør udfører alle typer opgaver indenfor indendørs og udendørs belysning i virksomheder. Vi laver belysning til både kontorer, mødelokaler, kantiner eller andre rum på arbejdspladsen. Et godt arbejdslys på kontoret giver glade medarbejdere, samt gode arbejdsforhold til at udføre de daglige arbejdsopgaver i.
MODTAG ET UFORPLIGTTENDE ELEKTRIKER-TILBUD

  1

  2

  3

  Opgave

  Kontaktinfo

  Område  1

  2

  3

  Opgave

  Kontaktinfo

  Område  1

  2

  3

  Opgave

  Kontaktinfo

  Område  Belysning til kontor og arbejdspladsen

  Belysningen på en arbejdsplads har stor betydning for dine medarbejderes daglige virke, samt for hvordan de udfører deres arbejde. Med ubehageligt og skarpt lys, der blænder på kontorer vil dine medarbejdere ikke kunne udføre deres arbejde ordentligt, og de vil hurtigt blive uopmærksomme og ukoncentrerede.

  Vi hjælper dig derfor gerne med at beslutte, hvilken form for belysning, der vil være ideel til lige netop din arbejdsplads. Vi tilslutter og monterer alle former for belysning både i den nystartede virksomhed, men kan også sagtens stå for udskiftningen af den eksisterende belysning i en igangværende virksomhed. Vi laver både montering og tilslutning til lampeudtag, men kan også sagtens hjælpe jer med at sætte lamperne op.  

  Udover belysning til erhverv kan vi også lave belysning til private, hvor det handler om at benytte de lyskilder, som giver den helt rigtige hjemlige stemning.

  Ophængning og montering af lamper i virksomheder

  Med den rette belysning på arbejdspladsen får du både glade og arbejdsomme medarbejdere. Lyset har en større betydning for vores præstation på arbejdspladsen end vi lige går og tror. Har vi ikke den rette belysning til at udføre vores arbejdsopgaver i, så kan vi let blive trætte, uopmærksomme og ukoncentrerede. Har vi ikke gode arbejdsforhold på arbejdspladsen, så kan vi heller ikke udføre vores arbejde ordentligt – og her har lyset en afgørende betydning.

  På kontorer skal vi gerne have et lys, der oplyser rummet på en behagelig måde. Dagslys er at foretrække, da det påvirker menneskers humør i en positiv retning, men er dette ikke tilstrækkeligt (det kan blive et problem om vinteren), kan en almen kunstbelysning anvendes. Lyset på et kontor skal være behageligt at være i, og det må ikke blænde. Ligeledes skal lyset også så vidt muligt rettes mod det man arbejder med, dvs. på et kontor vil dette typisk være skrivebordet.   

  Vi kan hjælpe jer med at finde den rette belysning til arbejdspladsen, der både tager højde for lysindfald, blænding og lysets styrke. Vi kan skræddersy en løsning, der passer præcis til dine behov i virksomheden. Vi kan bl.a. installere censorer, således lyset slukker, når medarbejderne forlader rummet og tænde igen, når dine medarbejdere befinder sig i rummet. På den måde skal du ikke bekymre dig om tændt lys i rum, der ikke benyttes.

  Belysning til boligforeninger og boligselskaber

  Er du en boligforening som typisk har brug for en autoriseret elektriker til ophængning af lamper eller tilslutning af led lys til loft samt montering af forskellige lampeudtag, så kan vi hos Jens Melgaard tilbyde dig en fast samarbejdsaftale, så du ikke altid behøver at kontakte en ny elektriker, hver eneste gang I skal lave belysning i en ny bolig.

  Som fast samarbejdspartner sikrer vi jer mod uforudsete problemer samt altid driftssikre installationer. Med et stort kendskab til jeres boliger kan vi nemt og hurtigt rykke ud og sætte den lampe op, som mangler eller montere led spots til loft uden at skulle sætte os så meget ind i boligens struktur først, idet vi allerede kender til den.

  Har du lyst til at få Jens Melgaard som din faste samarbejdspartner, så kan du læse mere om, hvordan vi sammensætter en samarbejdsaftale med boligforeninger her.

  Har du spørgsmål eller brug for et tilbud?

  Vi er her for at hjælpe og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.
  Jens Meldgaard - Elektriker i Aalborg

  Kontakt Jens Melgaard

  Få en uforpligtende snak med en professionel elektriker

  Troensevej 19F
  9220 Aalborg Øst

  Ring til os på tlf. 

  98 15 65 63

  Skriv til os her

  Find os på facebook