IHC-anlæg til private og erhverv i Aalborg

Med et IHC-anlæg får du en fleksibel løsning, hvor du kan programmere belysning ude og inde, ventilationsanlæg, overvågning, varmeanlæg og øvrige el-installationer i hjemmet. Systemet er meget intelligent og kan derfor tilpasses den enkelte familie eller virksomheds behov.
IHC-anlæg bliver brugt ved både erhverv og institutioner til f.eks. automatisk belysning og overvågning, men bliver i stigende grad fast del af private husstande i takt med nem og brugervenlig teknologi samt konkurrencedygtige priser.
MODTAG ET UFORPLIGTTENDE ELEKTRIKER-TILBUD

  1

  2

  3

  Opgave

  Kontaktinfo

  Område  1

  2

  3

  Opgave

  Kontaktinfo

  Område  1

  2

  3

  Opgave

  Kontaktinfo

  Område  Få en skræddersyet IHC-løsning

  Vi introducerer dig for produktet og sørger for en grundig gennemgang, når vi har lavet en komplet installation. Det betyder, at du ikke behøver at have større it-kundskaber, for at betjene anlægget.

  Vi har allerede hjulpet en række private husstande, butikker mv. i Aalborg og det meste af Nordjylland med installation af et intelligent og brugervenligt IHC-anlæg. Det er et redskab, der på alle tænkelige måder letter din hverdag, så tag kontrol over dit hjem i dag!

  Sikkerhed og komfort med et IHC-anlæg

  Det er nemt, komfortabelt og giver en masse muligheder ved at implementere et anlæg på bopælen eller i virksomheden. Lyset kan styres udvendigt og indvendigt, slukke alt elektronik, når du forlader huset eller styre hele showet via smartphone.

  Anlægget kan, udover at styre din elektronik, også give dig muligheden for at styre din overvågningsanlæg udefra via tablet, telefon eller computeren. Det kan være behageligt og give en tryghedsfornemmelse, hvis man kan følge slagets gang på sin ferie eller når man er væk i længere tid.

  Det ud- og indvendige lys på matriklen kan tændes og slukkes efter behov og så kan det også tilpasses, så det tændes og slukkes i bestemte intervaller. På den måde kan det udadtil signalere, at I er hjemme.

  Kontakt os i dag på 98 15 65 63.

  Har du spørgsmål eller brug for et tilbud?

  Vi er her for at hjælpe og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.
  Jens Meldgaard - Elektriker i Aalborg

  Kontakt Jens Melgaard

  Få en uforpligtende snak med en professionel elektriker

  Troensevej 19F
  9220 Aalborg Øst

  Ring til os på tlf. 

  98 15 65 63

  Skriv til os her

  Find os på facebook